COMENZI ONLINE

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.portocala-albastra.ro este necesar să ne oferiți toate informațiile necesare pentru întocmirea facturii fiscale conform cu legislația în vigoare.

Vă rugăm să ne furnizați un număr de telefon și o adresă de e-mail pentru a putea comunica rapid cu destinatarul comenzii, dacă este cazul, și pentru a primi e-mailul de confirmare a comenzii. Completați și datele de facturare, însă doar dacă doriți ca factura să fie emisă pe persoană juridică.

Puteți alege următoarele modalități de plată: ramburs (la primirea coletului) sau online, cu cardul sau prin transfer bancar. Comenzile din străinătate pot fi achitate doar online, cu cardul sau prin transfer bancar.

Plățile online cu cardul sunt procesate prin LibraPay. Datele dvs. bancare nu vor fi stocate niciun moment pe serverul Portocala Albastră, ci vor fi transmise criptat direct la banca dvs. pentru procesarea plății.

Mai multe detalii puteți găsi la https://www.librapay.ro/.

Pentru probleme legate de plățile online cu cardul puteți apela serviciul LibraPay de suport tehnic la suport-librapay@librabank.ro sau la telefonul 021 20 88 088.

Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către Editura Portocala Albastră, nici de către LibraPay.