RETUR

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele cumpărate, fără nicio explicație, în termen de cel mult 14 zile de la data achiziționării. Pentru a fi acceptate la retur, cărțile trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare (nedeteriorate) și ambalate într-un mod care să le protejeze corespunzător pe durata transportului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor care, din cauza ambalării necorespunzătoare, ajung înapoi la noi deteriorate sau în cantitate incompletă. Cheltuielile cu returnarea produselor revin în totalitate clientului.

În termen de cel mult 30 de zile de la primirea produselor returnate, vă vom restitui prin transfer bancar contravaloarea produselor, din care se scade taxa inițială de expediere. Pentru returnarea banilor, vă rugăm să ne comunicați datele contului dvs. bancar.

Retururile care se produc din vina clientului (informații greșite furnizate în formularul de comandă) vor fi reexpediate adăugând la suma totală de plată costurile de retur, echivalente procesării unei noi comenzi.

Pentru retururile care se produc din vina Editurii Portocala Albastră (vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte), vă rugăm să ne contactați la adresa de email editura@portocala-albastra.ro pentru a reclama această situație. Ne vom asigura că produsul va fi înlocuit cu un produs nou sau vă vom returna suma plătită. Costurile de retur și de transport pentru această situație sunt suportate de către Editura Portocala Albastră.